torstai 5. marraskuuta 2015

Pieniä iloja

Kauppaan on tullut porkkanoita. Sellaisia multaisia irtoporkkanoita, joita saa napsia pussiin kuin irtokarkkeja konsanaan. Ne täytyy tietysti laittaa sellaiseen paperiseen pussiin, joka rapisee mukavasti käsissä. Herkullisia porkkanoita, maukkaita ja meheviä. Pese, kuori ja pureskele. Ai että. Vesi tulee kielelle.

Aitan pohjakehikko tervattiin. Tekisi mieli kyykkiä aitan alla ja tuoksutella pohjakehikkoa. Onneksi välillä tuulee sopivasta suunnasta, etteivät naapurit luule, että rouva (pallo) on jäänyt jumiin aitan alle, vaan aitan vieressä voi myös hengailla huomaamattomasti ja nuuskutella aittaan päin. Vähän samaan tunnelmaan pääsee, kun saunoo ja sekoittaa löylyveteen tervan tuoksua. Ai että. On se vaan autuutta.

Voisin ehkä nukkua varastossa. Koneiden, öljyjen, bensan, ruuvien ja muttereiden tuoksu on huumaava. Voisin nuuhkia varastoja, varastomyymälöitä ja huoltoasemia todennäköisesti niin kauan, että taintuisin kirjaimellisesti siitä tuoksusta. Ai että. Pitäisiköhän lähteä tankkaamaan auto..

Ei mulla muuta.
Popsikaa porkkanoita. Ne on hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti